Natuurlijk hopen wij van harte dat u met veel plezier terugkijkt op uw verblijf in ons appartement. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar de ervaringen van onze gasten. Dus heeft u opmerkingen, suggesties of wellicht ontdekkingen die u wilt delen, dan horen wij graag van u!


Commentaren: 3
 • #3

  Van Beek (zaterdag, 06 februari 2016 15:44)

  Heerlijke ski/snowboard vakantie gehad net buiten het vakantieseizoen! Perfect appartementje op de vierde verdieping. Van alle faciliteiten voorzien en meerdere pistes is de buurt. Wij hebben genoten van de rust en het heerlijke eten! Al met al een aanrader voor iedereen die van mooie natuur en rust houdt!

 • #2

  Daniel (woensdag, 13 januari 2016 13:22)

  The room was as advertised. Very comfortable. Everything we needed. On the last floor (4th) of apartment house with lift, very quiet. 10 mins by car to the top hills (Dreisessel and others). Overall this is a great place to stay, I will recommend it to any of my friends.

 • #1

  Fam. Aanstoot (dinsdag, 13 oktober 2015 14:56)

  We hebben hier een heerlijk weekje gehad. Met het mooie weer en zoveel te zien hebben we uiteindelijk weinig tijd in het appartement doorgebracht. Het was eigenlijk veel te kort om alle bezienswaardigheden te bezoeken. We komen zeker nog eens terug!